Marinerad kyckling på rödkål
Jag gav mej själv en prenumeration på Matmagasinet i julklapp. Nu har jag testat två av recepten i det senaste numret. Igår gjorde jag "Frasiga Äppelgömmor" till eftermiddagskaffet, det är tärnade äppelbitar som ligger i en smördegskrusad, man lägger socker, kanel och flytande honung över o så in i ugn. Mumsigt värre!
Till middag idag slog jag till med "Marinerad kyckling på rödkål". Jag har faktiskt aldrig gjort nåt med rödkål tidigare, möjligtvis nån variant på pizzasallad kanske. Jag kokade rödkål tillsammans med rödlök, balsamvinäger, citron o lite annat smått o gott. Kycklingen marinerades i sambal olek, citron och olivolja innan den stektes i ugn. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt gott. Vikke fegade ur o drog till stan o käkade pizza! Han ville inte ens smaka :) :)
Jag fegade lite också, fixade julostkaka med färska bär o grädde till efterrätt ifall varmrätten inte skulle vara god, hi hi......

Till middag idag slog jag till med "Marinerad kyckling på rödkål". Jag har faktiskt aldrig gjort nåt med rödkål tidigare, möjligtvis nån variant på pizzasallad kanske. Jag kokade rödkål tillsammans med rödlök, balsamvinäger, citron o lite annat smått o gott. Kycklingen marinerades i sambal olek, citron och olivolja innan den stektes i ugn. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt gott. Vikke fegade ur o drog till stan o käkade pizza! Han ville inte ens smaka :) :)
Jag fegade lite också, fixade julostkaka med färska bär o grädde till efterrätt ifall varmrätten inte skulle vara god, hi hi......

Kommentarer
Postat av: Sara
jag skulle också gjort som vikke. =) hahaha
Trackback