Yoga

Hårklippning kl 10.00, luncha på stan med Matilda och Emelie kl 12.00, massage kl 14.00, middag kl 17.00, yoga kl 19.00. Hela dan har varit fulltecknad! Men, det har varit en bra dag så jag ska inte klaga. Mitt under lunchen dök mamma och Bogöran upp så vi fick lite extra sällskap. Trevligt!


Att det blev yoga idag var en slump. Min massör skulle på yoga idag så det blev att jag hängde på! Det var skönt att yoga igen, men min kropp kommer troligtvis att skrika imorgon, både massage och yoga på samma dag! Det var en annorlunda yoga mot den jag har gjort tidigare, mycket uppvärmning, meditation och sång. Fast det märkligaste var nog platsen, vi var i en klädaffär! Alla klädställ var rullade mot väggen så det blev en stor tom yta mitt i affären. Perfekt!  


Jag har en hund som är rund som en boll idag. Sigge fyller 9 år idag och han har då ätit! Hela dagen har han fått godsaker, kyckling, grisöron, fläskkorv, you name it! Allt har gått ner! Hans födelsedag började med att han "fick" springa efter två rådjur i ca 150 meter och den slutar med tandborstning! Han tycker mer om att springa efter rådjur än borsta tänderna men han "står snällt ut" med borstningen. Det är värre med den andra Ozzy, han är som en hal ål, det går inte att re honom, har fäktar med tassarna och vrider han inte bort huvudet så är det kroppen som halkar ut mitt grepp! Men skam den som ger sig, det är bara att träna. Har fått stränga order från veterinären att borsta tänderna på de fyrbenta! O med tanke på plånboken så är det nog bäst jag ligger i, sista tandläkarbesöket hos veterinären slutade på nästan 3 700:-, visserligen var det lite provtagningar med på den summan, men ändå!!


Nä, nu ska jag gå o vila min "misshandlade" kropp! Ska upp 5.35 i morgon o köra till Västervik så det är nog hög tid att krypa till kojs. Natti natti!


Vilket väder!

Är precis hemkommen från en timmas promenad i helt underbart höstväder. Det var alldeles vindstilla i skogen och luften var dimgrå av fukt. Å så det där med doften! På ett ställe låg nyligen avverkad skog. Jag var tvungen att stanna en stund o bara lukta. Kände mej lite som Ferdinand.  


Behövde verkligen en skogspromenad idag. Har haft supermigrän i två dagar. Borde absolut inte ha gått till jobbet igår men så var det det där med "viktiga möten" igen. Tack o lov har jag ju en otroligt förstående familj. Maken knotar aldrig när jag dyker i säng efter jobbet, han åker bara snällt o köper den där chipspåsen o mineralvattnet som jag måste ha när anfallet klingar ut. Igår kommenderade jag honom också att ta en lång promenad med hundarna (jag har ju själv inte kunnat gå med dem på några dagar), han protesterade inte mot det heller utan gick snällt ut o gick. Resten av hans kväll gick åt till att leta fel på mammas bil. Stackars Lasse! Men, han slipper i alla fall oftast att laga mat! Klarar jag inte att "fixa ihop nåt" så blir det hämtmat eller djupfrysta portioner. Hans kunskap om matlagning är rätt så begränsad om jag säger så! Fast han är en hejare på ugnstekt falukorv o mos. Det blir faktiskt godare om han gör det istället för mej och det vill inte säga lite det!


Nu ska jag gå o laga lunch åt mej och Vikke.  Lasse får äta på jobbet idag. Hans bil är på verkstad (tillsammans med mammas) så han tar sig inte hem.


Bye!


Stackars Sigge!

Jaha, nu har jag fått en varning för dålig uppdatering! Bäst att åtgärda det.


Undrar vad jag har gjort sen sist? Kommer i alla fall ihåg att jag var på Bruks i söndags o tränade Rallylydnad igen. Kul!


Igår var mor min och jag med Sigge i Linköping. Lämnade honom hos veterinären kl 08.15 för en tandsanering. Skulle hämta honom kl 16.30 men på eftermiddagen fick jag besked om att han inte var färdig för hemgång förrän kl 19.00. Som tur är har ju mor min o jag inga som helst problem med att slå ihjäl tid i Linköping, det bara dräller ju av affärer! Började med att fika på McDonalds (affärerna öppnar ju inte förrän 10.00). Handlade lite smått och gott, lunchade, handla lite till, fikade, handlade ytterligare lite till sen var det dags för en stående middag på IKEA. Efter det var det äntligen dags att hämta en liten ynklig stackars hund. De hade dragit bort en tand på honom och jag vet inte om det var därför han var extra påverkad eller vad det kan ha varit men han var sig inte lik på hela kvällen. Faktiskt är han inte sig själv än! Jag var nära att stanna hemma i dag pga vård av sjuk hund, han var faktiskt jättedålig i morse, viftade inte på svansen en enda gång, skällde inte heller o det är absolut inte likt honom. Tur i oturen är att Lasse är sjuk o hemma från jobbet, han har fått hålla extra koll på Siggemannen idag. Är han inte helt återställ i morgon måste jag nog kontakta veterinären.

Nähä ni, nu ska jag gå o sätta mej framför TV´n o kolla på "Du är vad du äter". Sitter så gärna i min soffa nuförtiden. Har gjort om i vardagsrummet o är såååå nöjd. Köpte lite nya kuddar o sånt igår o nästa vecka ska jag till V-vik o införskaffa en lampa som jag har spanat in. Sen är det nog helt färdigt (tror jag)! Bara en omtapetsering kvar!


RSS 2.0