Ditt o datt!

Har sovit hemma inatt, ovanligt!

Igårkväll när jag kom hem fick jag fullständig hjärnsläpp, jag kom inte ihåg hur min kaffebryggare fungerade, tror att jag är hemma för sällan :)

Jag hade folk här igårkväll, vi lyssnade på en försäljare som säljer miljövänliga städprodukter. Vi köpte en hel del faktiskt! Jag bjöd på Frödinges nya minttårta, glass och jordgubbar, GOTT!

Har jag sagt att jag har massa "husdjur" i Västervik. Det bor några ekorrar straxt bredvid husvagen, mycket trevliga att sitta o titta på. Mindre trevligt är orm, det finns det också! Sen har jag en hel del med näbbmöss, vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem, de är ju söta att titta på men jag vill helst inte har dem i närheten. Svanar o änder dräller det av! Änderna ligger ofta väldigt nära oss, svanarna håller sig tack o lov i vattnet! Vet ni hur andbajs ser ut? Det är äckligt, jäklar vad rinnigt och ljusbrunt det är! Det gäller att passa sig så att man inte trampar i det! Sen har jag några myror som bor i mitt förtält, också mindre trevligt, jag försöker ta ihjäl dem, men det finns så många.......Ibland kommer det en o annan katt o hälsar på, de är mest intresserade av att jaga näbbmössen som finns bakom husvagnen, jäklar vad skickliga jägare de är!


Tagit med mobilen genom fönstret.


Simmande orm

Ikväll ska jag o "granntanterna" åka till Kröngården o fika! Tänkte käka en stooor räkmacka! Senare på kvällen bär det iväg till Västervik igen!


Räkmacka som jag åt förra året.


Utsikt från "skogsrundan"


Hemma igen!

Jag är hemma ikväll igen!! Har varit o tränat på Friskis & Svettis, o svettigt var det!!! Det var dans på schemat idag, dvs inga golvövningar i form av armhävningar eller situps utan bara kondis!! Jäklar vad svetten rann......

Jag var o vägde mej idag också, fattas 3 hekto till 10 kg, fasen! Men, vad gör det igentligen, jag tar det nästa vecka, eller kanske inte, det är ju midsommar snart.....

Nähä, tror faktiskt att jag ska gå och lägga mej nu, på spikmattan! Har haft ett uppehåll på några dagar eftersom jag har varit lite lite förkyld, men ikväll ska det bli av igen....trodde inte att det skulle vara så "skönt" att jag skulle somna på den, men det är det!

Go´natt

Uppdatering!

Det var länge sen jag uppdaterade! Men, det är inte så lätt att blogga när jag aldrig är hemma. Borde kanske skaffa mej en bärbar till husvagnen! Idag är jag iallfall hemma. Blev sjuk igår, förkyld och febrig så jag åkte faktiskt hem efter jobbet igår. Idag har jag mestadels legat i sängen. Matilda kom hit en sväng mitt på dan så jag hjälpte henne att fixa slingor i håret och efter lite matlagning så blev det sängen igen! Hoppas jag mår bättre i morgon!


Det har ju hänt en del sen jag skrev sist. Ska försöka komma ihåg lite i alla fall:

*Kajsa har fyllt 18 år. GRATTIS! Vi hade "kalaset" i husvagnen. Mycket trevligt.

*Matilda o Adam har förlovat sig! GRATTIS igen!

*Jag och ett gäng från jobbet har gått Vårruset i Norrköping, det var blött, regnigt och trevligt!

*Lasse och jag har "firat" 30 år ihop! Vi käkade på restaurang Smugglaren i Västervik. Jag åt havskatt med grön ärtpuré och pressad potatis, friterad camembert och hjortron till efterrätt. MUMSIGT!

*Dan efter restaurangbesöket var hela jobbet ute på räkkryssning med Freden. Hade tur med vädret så vi kunde vara ute på däck en del. Mycket trevligt!
*Min kära SAAB har varit trasig under en vecka, efter mycket pyssel och svärande byttes bränsepumpen och den fungerade igen! JIPPI!!

*Vi firade nationaldagen i Västervik. Mamma o Bogöran kom med tårta! GOTT !

*Jag har gått ner 9 kg sedan slutet av april, BRA GJORT!

Jag har sagt det förut men jag säger det igen! Vad jag har det bra i Västervik! Morgonpromenaderna vid havet, doften av tång och hav, 15 min promenad till jobbet, minimal städning, mycket tid för läsning och så alla intressanta grannar! Nackdelen ska väl vara avsaknaden av dator då :)  
 

Kjell lyssnar på bensinpumpen!


Morgonpromenad!


Ett regnigt Vårrus!


RSS 2.0