Lysingsbadet

Nu har jag "flyttat" till husvagnen! Skönt att slippa pendla :) Vi har bytt husvagnsplats, i år har vi havsutsikt!  Igår år vi frukost o tittade ut över ett glittrande hav, härligt :)





På eftermiddagen kom Kajsa och L-iott och hälsa på. L-iott hittade snabbt ett favoritställe!


Saab 9:5

Min nya bil :)


Norrköping

Årets första tur med husvagnen gick till Norrköping. Campingen var hemsk, har aldrig varit på något så skitigt servicehus under alla år som vi har varit ute o campat! Men, vi bortsett från det var det en härligt helg. På långfredagen fick vi besök av en gammal vän och hennes man. Trots att det var flera år sedan vi pratades vid sist så kändes det som om det bara var några dagar sedan. På kvällen följde vi med dem ut på restaurang, jag åt plankstek Black and White, chokladtryffel med flarn till efterrätt och så en Cosmopolitan till det, mycket gott!

I lördags var det rallytävling 200 m  från campingen, vi var där och tittade en stund. En avåkning fick vi se :) Tänk att de gamla volvovbilarna fortfarande fungerar! När de är på vägarna är det "riktig" rally, med bredställ i kurvorna och grus som sprutar. Straxt innan vi gick "hem" så körde de med fyrhjulsdrivna små bilar, usch, inget roligt alls att titta på!



På lagom promenadavstånd från campingen så fanns det en hel massa
hällristningar, mycket intressant!




Så här bra väder hade vi......

RSS 2.0