God middag!

Sitter o väntar på att tiden ska gå.......ska iväg o fika med gänget från stresshanteringskursen. Ska bli kul att träffa dem igen. Morgonen och fm har annars fördrivits med plock! Jag har såååå mycket i mina köksskåp som  nu måste förvaras någon annanstans. Har inga kartonger kvar!!! Ska nog ta svängen förbi djuraffären o höra om de har några fiskkartonger över, de är stabila o har bra bärhandtag.

Sigge mår bättre nu (efter sin tandoperation). Igår var har morfinfri och han drack vatten alldeles själv. Tyvärr har skällandet ökat i takt med tillfrisknandet, men man kan inte få allt här i världen! Hellre en skällig Sigge än en Sigge som bara vandrar runt, runt o har ont. Ska försöka titta i hans mun i kväll tänkte jag, får se hur han reagerar.

 Nä, dax att dra iväg, KRAMAR!

Köksrenovring

Vi har påbörjat vår köksrenovering! Köksbordet och några golvskåp och några väggskåp är nu (tillfälligt) flyttade in till vardagsrummet. Känns skönt att faktiskt ha några skåp att ställa in lite köksporslin in o slippa ha allt i kartonger. Köket, fläkten, vitvarorna och golvet är beställt. Jag väntar med kakel o tapet tills allt annat är på plats.









Velpotta!

Länge sen jag skrev nåt, igen. Känns inte som om jag har nåt att skriva om, dagarna rullar på och jag har beslutsångest, som vanligt! Det är inte lätt att köksrenovera. Det är superkul, fast det är sååå mycket saker att ta ställning till. Just nu velar jag värre än vanligt. Jag har äntligen hittat ett kakel som jag vill ha, men, det var inte alls snyggt till golvet som jag hade tänkt! Ska jag tänka om helt? Ekgolv istället? Funderar också mycket på hur jag ska ha det över diskbänken, jag hade tänkt ha tre små skåp men är nu tillbaka på ursprungsförslaget att inte ha några skåp alls, eller, jag kanske borde ha skåp i alla fall....jag har ju så mycket grejer , fast jag kanske kan slänga lite! Är inte heller klar med om jag vill ha rostfri kyl och frys eller inbyggda. Beror mycket på vilket kakel det blir....jag blir galen....!


Kök

Nu har en av två tilltänkta köksleverantörer varit här o kollat in vårt nuvarande kök! Så spännande det börjar bli... Hela helgen har Lasse och jag suttit o ritat kök, många olika förslag har prövats o förkastats men det börjar arta sig nu tror jag. Har några frågetecken kvar bara, o så förstårs, den där hemska känslan att man aldrig riktigt vet förräns allt är klart! Klarar jag mej med mindre skåp? Blir jag galen över att inte ha väggskåp att ställa in glas o muggar i? Kommer jag att tröttna på svart/vitt? Svart golv, hur blir det i verkligheten med alla hundhår? Kommer det att bli snyggt överhuvudtaget? Ja, tyvärr får jag inte svar på de här frågorna förrän köket är på plats, o då är det så dax!

Nu ska vi till åka till Matilda o kolla in kattungen som de hämtade igår.....mysigt!

RSS 2.0