Kattbesök

Idag har Matilda o jag varit på stan o shoppat. Hon köpte gardiner, marknadskarameller o en adventsljustake. Jag fick med mej en ljustake, ett luciatåg, fem ljusslingor, några ljus, en klockradio och några böcker hem.

Eftersom Lillan och Harry inte hade träffat lilla L-iott så tog Matilda med sin dem till oss idag. Harry var cool som vanligt men Lillan var skitsur på L-iott. Kanske för att han morrade o fräste åt henne :) Nä, det där får vi nog träna på några gånger till!

Nu ska jag gå o titta på Horse-show på TV :)

Bye!


Nya ljusstaken


Nya luciatåget


Jag har sällskap av L-iott i badrummet!

Länge sen!

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, förstår inte vart dagarna tar vägen!!

Förra veckan var Maja hos mej, som vanligt blev det mycket gaggande vid köksbordet, fast vi hann med lite shopping också! Köpte bland annat en ny matta till vardagsrummet o så lite nya blommor. vi hann också med att ha en Forever Living-smink-visning. MYCKET folk blev det, men, trevligt hade vi o fina blev vi också!

Igår var jag med Ozzy hos en hjärtspecialist i Linköping. Något förstorat hjärta och vätska i kroppen blev domen. Så nu ska han medicinera med hjärtmedicin och vätskedrivande. Veterinären trodde inte att hans hostningar hade med  hjärtat att göra, men jag hoppas att de minskar i alla fall när hjärtat inte får jobba så hårt.

På förmiddagen i dag var Sara och jag o simmade i Gullringen. Skönt! I eftermiddag har jag mest plockat med adventljusstakarna. Varför är det så många lampor som går sönder under sommaren när inte stakarna används??

Nä nu ska jag gå o fixa lite käk, sherryrullader med paprika blir det idag (sorry Kajsa, får göra dem igen nästa helg du är hemma)!


Forever living


Så här fint var det innan "sminkvisningen"


L-iott var snabb ner i badväskan när jag kom hem!


En av mina nya blommor!

Djurbad

Jag har varit duktig i dag o badat Sigge, Ozzy och L-iott. Herreguuud vad hår hundarna har tappat! Jag fönade dem torra o det sitter hår på både dörr o väggar i badrummet, för att inte tala om allt hår som ligger i drivor på golvet :) :) Men, jag orkar inte mer nu, får ta hand om det sen......

Det gick över förväntan att bada lilla L-iott. Han var väl inte överförtjust precis men han fann sig i det ialla fall. Nu snabbade jag mej i och för sig o jag struntade i balsam men jag är nöjd. Att föna honom var däremot inte lika lätt, han vill inte vara still så jag måste hålla fönen i en hand och honom i den andra så det blev ingen hand över till borsten!!! Jag fönade honom bara en liten stund så nu ligger han självtorkar, ska ta en omgång till om en stund tänkte jag.


Blöt katt

Brrrr.....

Den 12 november 2009 badade jag i havet!! Låter inte riktigt klokt om jag får säga det själv :) Jag var dessutom  helt nykter :) :) Jag är ju annars en riktig badkruka. Inte en enda gång har jag badat i sjö eller hav i år för att jag har tyckt att det har varit för kallt o så slår jag till o badar i havet i november!!!

Innan doppet i havet hade jag o mina jobbarkompisar grillat (inte helt sant kanske, det var färdigt när jag kom), käkat och badat i badtunna. Mycket trevligt hade vi!!

Idag har jag o Lasse varit på banken. Jag har fått en översyn på min framtida pension. Det blir inte mycket......så det blev till att öka på pensionsparandet med några hundralappar. Om några veckor är det Lasses tur.....




Bad (fast inte med jobbarkompisar utan med migrängänget)

Väntar...


Igårkväll var jag, Lasse, mamma, Todden, Anna, Kerstin och pappa på Karaktärshotellet. Vi såg teaten "Den försvunna boan" och åt tre-rättersmiddag. Det blev många skratt o maten var god, jag valde det vegetariska alternativet så jag fick rödbetsbiff till varmrätt. GOTT! Kvällen var en födelsedagspresent till pappa, han fyllde 80 år för några veckor sedan. Jag tror att han uppskattade sin present, han skrattade gott ialla fall och han tyckte att maten var god.

Nu sitter jag och väntar på att mina döttrar ska sluta jobba, vi ska äta farsdagsmiddag här om en stund! Bordet är dukat och maten är förberedd! Väntar........



Kanin bortskänkes :)

Bosse Bus har varit framme igen!!!! Jag tyckte att det var konstigt att inte fönsterlampan tändes i kväll. Nu vet jag varför.......



Konstigt att han har överlevt! Fast lite hår har nog tappat, tycker att sladden
ser lite luddig ut :)


RSS 2.0