Bosse o Bettan

Idag är det verkligen omväxlande väder här hos mej, ena stunden gassar solen o i nästa så regnar det! Kaninerna tycker hur eller hur att det är jätteskönt att vara ute. De hoppar omkring o retas med hundarna.....Bettan satt kvar i ute buren förut när det regnade, hennes långa päls låg platt.......Pälsen torkar väl till i natt för än så länge får de ialla fall komma in framåt kvällningen. 

Nu är det bara några timmar kvar, sen åker jag till Västervik igen. Åker hellre ikväll än tidigt i morgon bitti.


Bosse, Bettan, Ozzy, Sigge och Doris!

Fullspäckad dag!

Igår var jag "ledig". Ställde klockan på 07.00 o straxt efter 07.30 lämnade jag husvagen. Det var första natten som jag som alldeles själv i husvagnen, utan hundarna! Det gick bra, trodde att jag skulle sova lite oroligt, men inte!

Klockan 11.00 hade jag bokat en Kranio-sakral behandling hos en ny terapeut. Den tog TVÅ timmar. Klockan 13.15 skulle jag vara hos frissan för klipp o färg! Fanns inte en chans att jag skulle hinna, bara resvägen är mellan 1,5 och 2 mil, sen skulle jag dessutom hinna äta nåt också! Men, jag körde lite lite för fort o kom bara 7 min för sent......

Klockan 16.00 var jag klar hos frisören, hem o laga middag o sen klä mej i ridkläder o iväg igen. Ni skulle ha varit med på ridturen, jättehärlig runda med massor av härliga galopper, fint väder o trevligt "pratsällskap" under skritterna, helt underbart! Jag känner lite panik när jag tänker på att det bara är två gånger kvar på terminen.......



Utsikt från stallet!



Jarpur o Ofeigur rullar sig efter ridturen!

Lite av varje!

Nu är jag hemma igen. Ska vara hemma i flera dagar, åker tillbaka till husvagnen på torsdag.


Tänk vad snabbt jag har vant mej av med bekvämligheter som till exempel diskmaskin, att kunna låta vattenkranen rinna hur mycket jag vill, kunna gå på toa hur många gånger som helst på en dag utan att behöva tömma......men jag klagar INTE! Jag har det såååå bra i husvagnen.

Jag går nästan alla hundpromenader bredvid havet , kanonhärlig start på dagent! Ibland tar jag med mej min lunch ut på en ö o käkar ute i "det fria". Dessutom får jag gratis motion genom att hämta vatten, tömma vatten, gå till servicehuset o diska....listan kan göras lång......Men jag är rätt så lat om jag får säga det själv, det finns inte så mycket att göra mer än att läsa, titta på tv, glo ut över havet, plocka fästingar från hundarna, fundera på vad jag käka, med andra ord, en mycket mycket lat tillvaro!


Sån här utsikt har jag när jag går min morgonpromenad!




Lasse har byggt ett trädäck till förtältet, blev kanonbra! Det regnade rejält mycket häromnatten, det var rätt så skönt att trädäcket var på plats då kan jag säga, fötterna förblev torra när jag klev ut på morgonen!



Kajsa har varit hos mej några dagar. En dag käkade vi lunch ute på klipporna (hundarna fick lite också). Mums!



Idag har det varit Upptäckardagen i Vimmerby. Vi åkte till Tjurstorp, där var det fullt med folk, verkligen fullt! Vi tittade bland annat på en gammal maskin som drog upp stora stenar ur backen, häftigt! De visade också hur man hägnar gärdsgård och byggde timmerstugor. Vi hann också med att kika lite på loppmarknaden och hantverksmarknaden som fanns i bodarna där.


RSS 2.0