Renovering igen!

Det blev ett "projekt" även denna vinter! De senaste sex åren har vi dragit igång med en renovering kring jul, så blev det även i år. Tanken har varit att mitt dressingroom skulle fixas med tapeter, golv och väggfasta garderober men så plötsligt tänkte jag om! Vi har ju blivit mormor och morfar, o den lilla måste ju ha någonstans att bo när han är hos oss :) Så, jag har rensat mina garderober och flytta omkring lite. Tapterna är inköpta och Lasse har börjat att måla taket.

Tapeten ser alldeles för ljusgrön ut på bilden, i verkligheten är den
lika mörk som det gröna i bården. Taklisterna och takbjälkarna är borttagna.





Här har Lasse målat taket o spacklat väggarna. Vad lite takfärg gör!



Födelsedag


På tisdag fyller jag 48 år, herregud vad åren går fort! Igår hade jag mitt "kalas". Som vanligt blev det ett litet julbord, med de rätter jag gillar mest ;) Två nya favoriter som jag introducerade förra året är rödkålsslaw med fetaost och så vitlöksmarinerade morötter, jättegoda tycker jag (o nån mer).

Detta var mitt första födelsedagsfiradande utan min pappa. Det känns mycket sorgligt och mycket konstigt. Men, vi hade ju lilla Leo med, han sov sig igenom hela kvällen, fast jag var där o försökte väcka honom lite då och då....

Tack till alla för den fina presenten! Jag har i många år velat ha jultallrikar, o nu har jag det!! Motivet är tomtar av Rolf Lidberg, sååå fina :)






Rödkålsslaw:

300 gr finstrimlad rödkål

Mosa 1 dl fetaost, blanda i 2 dl creme fraiche, 2 msk majonäs, 1 tsk osötad senap.
Blanda ihop rödkålen med fetaostblandningen, smaka av med salt och peppar.

Jag är mormor :)


Jag kan nu stolt presentera mig själv som mormor! Den 20 okt 2011 föddes lilla Leo <3.


Här är han bara några  timmar gammal :)



Visst är han sööööt?




Hundarnas biabädd kan användas till mycket. Mina barn har somnat otaliga
gånger i hundsängar :)

RSS 2.0