Hemma!

Nu är jag hemma, ska faktiskt vara hemma en HEL vecka! Andra människor som jag känner de åker o bor i husvagn när de har semester, jag åker hem från husvagnen! Fast jag har ingen bil! Kajsa har ju tagit körkort (GRATTIS) så hon har min bil i fyra veckor!

Anledningen till att jag ska bo här hemma ett tag är att Mariestadsborna kommer hit. Vi får inte plats allihopa i husvagnen, så därför fick jag "flytta hem".

Det har hänt mycket sen jag skrev sist, bland allt annat så har Kats o Daniel har varit på besök. Vi var på Öland en dag, besökte Eketorps fornborg, Borgholms slottsruin och Långe Jan. En kväll åkte vi till Motala och såg en mycket, mycket  spännande speedwaymatch, en annan kväll några tog en sväng i en helikopter o sista dagen åt vi glass på Smultronstället, i spöregn!

En kväll för några veckor sedan var Sara, Matilda och jag på Allsång med Lasse Berghagen. Det var massor med folk o vädret var helt underbart, klarblå himmel, varm o vindstilla, kunde inte bli bättre!


Allsång på Lysingsbadet poolområde!



Utsikt från Långe Jan!


Pilskjutning i Eketorps fornborg!


Utsikt från muren runt Eketorps fornborg.




Helikopterfärd!


Min glass. Jag orkade äta upp ungefär hälften!


Daniels glass

Idag har Lasse och jag städat, handlat, tvättat, städat kaninburen och gjort en stor provisorisk rasthage till kaninerna.  Bettan tyckte att det var mycket konstigt att inte ha tak över sig.....


Provisorisk rastgård!


Provisoriskt hus!

RSS 2.0