Göteborg

Hemkommen efter några härliga dagar i Göteborg!

Uppträdandet med Kevin Costner var kanonbra! Det spelade ingen roll att varken Lasse eller jag hade hört nån av låtarna innan, det var jättebra i alla fall Han startade med att gå runt bland publiken, vilket jubel det blev, han kramades och tog i hand på så många han kunde under sin väg till scenen! Han avslutade showen med att ta upp några tjejer på scenen som han dansade med, vilken lycka för dem!!



Igår var vi på bio. Vi hade bokat biljetter till Farsan i VIP-salongen på Bergakungen.
Vilken biosalong! Till att börja med så fick vi vänta på bion i VIP-baren, en snygg bar med bland annat vita skinnfotöljer och gratis godis. Lasse och jag drack varsin drink medans vi väntade på att bion skulle börja. Biosalongen tar 44 gäster och man sitter i breda fällbara skinnfotöljer med eget bord att ställa popcornen och drickan på. Både popcorn och dricka ingår i priset. Önskar att det fanns ett sånt bioalternativ i vår lilla stad!

Lite shopping har vi också hunnit med, till Lasses stora lycka :) L-iott har fått sig en ljusblå sele som matchar hans fina blå ögon, till hallen har vi köpt en ny hatthylla, en ny skohylla och ett nytt nyckelskåp, Lasse har fått nya eccoskor, jag har köpt bokstäver som jag ska ställa på skåpet i köket, på IKEA blev det 8 nya vinglas och en ny termos (kanske nååågra saker till om jag ska vara riktig ärlig)!

Som sagt, några riktigt bra dagar blev det!


Hallen 4

Kl 18.00 var det dax att börja på taket:



1 timma och 20 min senare såg det ut så här:



Nu blir det inte mer målande i kväll.....

Hallen 3

Lasse jobbar på!


Nya ljusstakar!

För några dagar sedan fick jag hem TRE nya ljusstakar från Partylite, jag borde inte köpa fler ljusstakar och ljus, jag har så att det räcker och blir över. Men, jag kan inte låta bli, det finns så mycket jag vill ha!


Den här föll jag handlöst för! Det bästa av allt är att jag inte behövde
betala en enda krona för den, jag fick den i värdinnegåva!


Den här buddhan har jag kikat på länge, nu är den min!


Den här ljusstaken gör sig verkligen inte på bild! Det är en insats i
ljushållaren och när ljuset är tänt så rör sig girafferna. Den måste nog
ses i verkligheten för att man ska kunna se det fina i den!

Som jag skrev tidigare så har jag flera ljusstakar från Partylite, nedan
ser ni några av favoriterna!


     


Smörgåstårta :)

Lunchen idag består av "lyxig smörgåstårta" med skagenröra. MUMS!!



Det snöar o snöar o snöar.....jag vill INTE mer......




Hallen igen

Det går framåt.....

Johan har slitit i två dagar, med hjälp av Kajsa. Dörrkarmarna är målade två gånger, runt ytterdörren är det målat en gång, nu är det "bara" golv, tak, räcke, trappa kvar......




Ryggskott

Jag är sysslolös/rastlös idag! Känner inte för att göra ett enda smack, jag bara väntar på att klockan ska bli 17.00 för då ska jag äta middag hos mamma o Bogöran. Vet inte om min onda rygg spelar in i min oförmåga att göra nåt idag, det känns som om alla saker som jag skulle vilja/behöva göra är sånt som frestar på min redan onda rygg! Fast, jag mår bättre idag än i går, o jag mådde bättre igår än i förrgår, så förhoppningsvis mår jag riktigt bra i morgon :)

Det är INTE roligt att ha ryggskott! Jag är tacksam över att jag har hunnit med att bli 46 år innan jag fick upptäcka hur det känns! Fast, jag har bjudit på en del skratt, liiiite rolig ser man ut när man ska kravla sig ut ur sängen, eller när man ska försöka få på sig ett par trosor utan att böja på ryggen, det är en konst!! Fast, de har skrattat åt mej bara av att se hur det ser hur jag ser ut när jag går......det ser ut som om jag har gjort nåt i brallan som man inte ska göra när man är så gammal som jag är!

Hallrenoveringen går sakta framåt, all panel är borta och spikarna i panelen är borthamrade, tapeterna är nerrivna så nu väntar spackling o slipning. Jag har faktiskt slått ur spik ur den borttagna panelen, annars har jag inte gjort så mycket, det räcker med att jag sköter all markservice när mannen (o Kajsa) fixar i hallen. Jag är ju bortskämd med att det går rätt så fort när vi renoverar men Lasse har ont i sina axlar o armar så han fixar inte med att jobba så långa stunder, men, vi har ju faktiskt ingen brådska, bara det är klart till husvagnen ska plockas ut ur vinterförvaringen!


Nä, om jag skulle ta o fortsätta o läsa lite i min nya deckare, Matthandlare Olsson, en stund, eller kanske titta lite på TV, eller nåt annat..........


Hallrenovering

Nu har vi börjat :)




Award



Nu har jag fått den är awarden av så många så nu är det dax att plita ner några rader!

Här är sju fakta om mig:


1. Är husvagnsnörd. Köpte en ny (bättre begagnad kanske jag ska säga istället) i höstas som jag har sovit i två nätter men jag vill redan byta igen, helst till en med  vardagsrum och soffa i stället för ”köksbord”!


2. Läser snabbt och mycket, ofta 3-4 böcker per vecka!!


3. Hade fjärilar, grodor och maskar som husdjur när jag var liten, tack o lov har de nu bytts ut mot hundar, katt och kaniner.


4.  Tycker om buddhastatyer och jag skulle vilja ha fler både i mitt hus och på mitt arbetstrum


5. Har haft samma arbetsgivare i 29 år.


6. Älskar att baka men gör det sällan!


7. Har en vecka och en dag kvar som ordförande i migränföreningen i Kalmar län.



Kopiera awarden på din blogg
Länka till personen som tilldelat dig awarden
Berätta sju intressanta fakta om dig själv
Välj sju bloggare du vill tilldela denna awarden till
Länka till deras bloggar. Lämna en kommentar i
deras blogg som talar om att de har blivit tilldelade awarden 


De jag vill ge denna award till har redan fått den jag lämnar den inte vidare men den som vill får gärna lämna några intressanta fakta om sig själva! 

L-iott

Jag har en galen katt! Kanske inte så konstigt, sådan matte sådan katt, eller hur är det man säger :) L-iott tycker i alla fall att det är jätteroligt att hoppa in till kaninerna, hundarna tycker inte att det är lika roligt, de skäller högljutt för att tala om för matte att katten gör nåt han inte får! Kaninerna bryr sig inte så mycket, de är är ju vana vid att ha hundarna runt omkring sig. Det är bara när L-iott petar på dem med tassen som de flyttar på sig en liten bit!

 


Katten i kaninburen och kaninerna utanför!

Det snöar o snöar o snöar, jag vill INTE ha mer!
Lasse har skottat av garagetaket, han räknade ut att han hade flyttat på 6 ton snö. 




Snödjupet på altanen!


Ikväll ska jag ut o äta med en hel massa gamla jobbarkompisar! Längtar! Både efter att få prata med människor som jag inte har träffat på länge men jag längtar också efter Monte Carlos Bea-sås o pommes!!! GOTT!

RSS 2.0