Hundkurs

Ikväll har jag haft hundkurs, den första på 1 ½ år eller nåt. Det var superkul att ha kurs igen! Mycket roligare än vad jag kom ihåg! Att jag sen hade två trevliga medhjälpare också gjorde ju inte saken sämre.


Annars är det väl inte så roligt just nu...jobbet är slitigt, det regnar, det är dammtussar överallt och tvättkorgen svämmar över. Jag hade tänkt åtgärda dammtussarna och tvättkorgen idag eftersom jag har varit ledig, men, jag har inte hunnit med. Jag har gjort annat, roligare, som stod på "göra-listan" istället.


I morgon ska jag och några jobbarkompisar ut o käka. Ser fram emot Wasas plankstek, den går inte av för hackor. Ska se om jag kommer ihåg att ta ett kort.


I onsdags var Kajsa, Sara, Matilda och jag i Söderköping och åt glass. Den glassen går inte att jämföra med någon annan glass. Åka 26 mil tur o retur o betala ca 100 kr för EN glass, är det klokt??? Men, det är värt varenda öre!



Tråkigt

Jag har tråkigt! Jag bara väntar på att klockan ska bli 18.20 så jag kan åka iväg till instuktörsmötet. Lasse är i Gamleby o tapetserar så inte har jag nån att prata med heller! Har inte gjort nåt roligt alls idag. Har bara lämnat in en trasig dammsugare för "utredning " och bytt en platt-tång som la av efter 14 dgr användning. Nog för att jag mycket krulligt hår som ska plattas men ändå, 14 dgr! Tog en en sväng till biblioteket också är jag ändå var ute o körde. Nä, hela eftermiddagen har gått åt till läsning. Har läst en bok om islandshästar  och en bok om vardagslydnadsträning för hundar. Ska nog gå o lägga mej en stund igen o börja på en deckare tror jag.....puh vad klockan går låååångsamt.

Regn....

Regn, regn, regn......Vilken skillnad på vädret i förra veckan. Då höll vi på att smälta bort i värmen o vi längtade efter skugga o bad! Men, det är bra tapetserarväder så Kajsa är väl nöjd kan jag tro. Lasse har precis åkt till Gamleby för att hämta ut tapeterna till Kajsas lägenhet. Förhoppningsvis hinner han att slipa lite spackel idag o kanske sätta upp nån våd eller två....Kanske kan vi "bära möbler" på torsdag em!


Jag har fördrivit dagen med att stryka, baka frallor o läsa. Inte helt fel med en sådan slappardag då o då.


Igår ringde kursansvarig på Bruks o undrade om jag ville ha kurs i höst. Efter en stunds funderade sa jag ja. Har övertalat Nina o Emelie att vara med som "hjälpredor" så jag tror att det blir bra. Såå en allmänlydnadskurs med 10 deltagare ska drillas under 8 tillfällen....med avslutande prov. Jag hoppas på BRA höstväder!


Här kommer några bilder från semestern i Ängelholm, Råbocka camping.








RSS 2.0