2012

Januari: Börjad året med att åka till Årnäs och hälsa på Maria och Claes under några dagar, mycket trevligt som vanligt. Vi hade för första gången en kusinträff på pappas sida. Alla var med och vi åt gott och hade en trevlig eftermiddag.

 

Februari: Älskade gullungen Leo döptes i Frödinge kyrka.

 

 

 

Mars: Det var återigen dags för återträff av de ”gamla fk-arbetskamraterna från Vimmerby/Hultsfred”. Denna gång träffades vi i Söderhult och åt varsin stoooor wienersnitzel. Lasse och jag hade en kanonhelg i husvagnen, det var jättehärlig väder, mamma, Bogöran, Vikke och Lina kom och hälsade på, vi satt ute i strålande sol och vi kunde grilla för första gången detta år. Kajsa blev singel efter ett långvarigt förhållande men började straxt efter att dejta en av mina mycket trevliga arbetskamrater. Samma dag som de hade sin första date var vi i Gamleby och avlivade min älskade Sigge, tungt.

 

   

 

 

April: Kats var här några dagar, som vanligt alldeles för få! Fick även besök av Maria och Claes i några dagar. Härligt!

 

 

Maj: När Sigge dog blev Ozzy deprimerad och hans hjärtfel försämrades dramatiskt. Fem veckor efter att Sigge avlivades fick vi åka till Gamleby för att avliva även älskade Ozzy. Ett gäng från jobbet åkte till Ullared och shoppade, denna gång bodde vi i stugbyn. Mitt bästa köp var en ”onepice”, den har blivit mycket välanvänd J Lasse och jag åkte till Kats och hade det trevlig i några dagar.

 

       

 

 

Maj: Arno fyllde 50 år och han bjöd på en mycket trevlig 50-årsfest.

 

 

Juni: Kajsa flyttar till Christian i Västervik. Jag köper en ny bil, SAAB 9:5 diesel och automat. Vi byggde ut trädäcket vid husvagnen, Leo hjälpte till. Efter att arbetat på samma företag i 35 år så bytte Lasse jobb. Vi tog en tur till Älgparken och tittade på små älgkalvar. Leo var mest intresserad av traktorn som drog oss runt.

 

  

 

Juli: Lasse och jag hade en härlig kväll med bubbelbad o bastu i Västervik. Vi tog med oss grannarna och åkte till Falkenberg och tittade på teater på Vallarna. Bodde på ett bra hotell, åt gott, geocachade en del, tittade på grannsonen när han spelade beachbolly. Stannade till i Ullared en kort stund på hemvägen. Lasse fick en middag på Smugglaren av alla barnen och respektive i födelsedagspresent, alla var med och vi åt mycket god mat och hade en mycket trevlig kväll! Vi besökte Maja och Claes i Årnäs. Åkte ”raggarbil” och deltog i en bilutställning. Åkte till Öland en dag och hälsade på Kajsa, Christian och Christians mamma och pappa, mycket trevligt.

 

    

 

Augusti: Hade släktträff på mammas sida, vi var hemma hos mamma i Tjurstorp. Många deltog och vi hade en kanondag och kväll.

 

 

 

September: Lasse och jag var på husvagnsmässa i Jönköping, bodde på hotell två nätter. Vi tog in en offert på en ny husvagn men ångrade oss och började titta på lägenheter/hus i Västervik istället. Kajsa och Christian flyttade till en större lägenhet i Västervik. 

 

 

Oktober: Var på en mycket bra och rolig föreläsning av och med transvestiten Sara Lundh. Matildas katt Lillan blir hastigt sjuk och måste avlivas, två dagar efter det blir mammas katt Agnes akut sjuk och även hon måste avlivas. Matilda och jag åker till Ullared en dag. Leo fyller 1 år.

 

 

 

 

November: Kats kommer hit några dagar.

 

 

December: Kajsa och Chistian förlovar sig. Jag fyller 49 år. Lasse byter arbete igen. Kajsa firade jul på Öland med Christian, konstigt att inte ha henne med på julafton. Nyåsafton firades i Tjurstorp med mamma, Bogöran, Sivert, Ansi och Agneta, mycket trevligt.

 

 


RSS 2.0